Predstavitev podjetja

Podjetje Servus, prevozi in storitve d.o.o. deluje od leta 2007. Ves čas se izboljšujemo in razvijamo ter tako zvišujemo nivo kvalitete naših storitev. Primarne dejavnosti našega podjetja so:

 • selitveni servis,
 • klasične montaže pohištva,
 • višinsko obžagovanje ter obrezovanje dreves,
 • razna čiščenja,
 • kosovni odvoz,
 • slikopleskarstvo,
 • različna arboristična dela,
 • urejanje in vzdrževanje javnih površin,
 • razna hišna popravila, …

Poleg fizičnih storitev strankam nudimo tudi strokovno svetovanje na profesionalnem nivoju. Naše delo je razširjeno tudi preko meja Slovenije. Skozi leta našega
delovanja smo si nabrali veliko izkušenj pri mednarodnih projektih. Za vas ter namesto vas poskrbimo za celotno organizacijo in izvedbo selitve od trenutne do nove lokacije v tujini.
Kadar pohištva ali druge opreme ni mogoče preseliti v enem kosu, bodo naši strokovno usposobljeni monterji poskrbeli za demontažo in ponovno montažo.

KDO SMO?

Smo prijazna, odgovorna, mlada in delovna ekipa, ki za vas delo opravi natančno, kakovostno in zanesljivo.
Ker smo prepričani, da bomo za vas našli primerno ponudbo nas kontaktirajte.

ZANESLJIVI

Preden se lotimo dela si zmeraj vzamemo čas za ogled in načrtovanje, tako poskrbimo za varnost in strokovnost vsakega projekta. Dolgoletne izkušnje in znanje nam dajejo prednost pred konkurenco in s tem največjo stopnjo zanesljivosti.

ODGOVORNI

Ker ne delujemo le v lastno korist, pač pa v korist vseh udeležencev poslovnega procesa smatramo, da smo družbeno odgovorno podjetje. Naša prioriteta je upoštevanje družbenih vrednot in skrb za sočloveka.

NATANČNI

Vedno se poglobimo v vsak projekt posebej, zato ničesar ne prepuščamo naključju, naše delo ni nikoli rutinsko pač pa natančno načrtovan – profesionalno izveden individualen projekt.

Vaše zadovoljstvo je naša skrb!

REFERENCE

 • Podjetje večkrat povabimo, da sodeluje z nami pri uresničevanju projektov. Kot izvajalci se vedno držijo dogovora, delo opravijo pravočasno in natančno. Poleg tega so tudi učljivi, saj so vedno pripravljeni spoznati nove metode in pristope. Servus je zanesljiv poslovni partner in mi smo hvaležni, da jim lahko zaupamo.
 • Z ekipo sem bil zelo zadovoljen! Odlična odzivnost in hitro smo se dogovorili za termin podiranja cipres. V nekaj urah so podrli obe cipresi in vse počistili za seboj. Cena je bila konkurenčna in če upoštevam kvaliteto opravljenega dela, lahko povem, da je bila celo zelo ugodna. Ostajam njihova zadovoljna stranka in jih definitivno priporočam za podiranje dreves.
 • S podjetjem Servus d.o.o. sodelujemo od njihovega nastanka, saj so zanesljivi, marljivi in delo opravijo z odličnostjo. Na pomoč nam pridejo pri sajenju rastlin, planiranju terena in težjih vrtnarskih delih, nič jim ni pretežko. Veselimo se vsakega novega sodelovanja, kajti vemo kakšen rezultat nas čaka na koncu.

NAŠA EKIPA

Dejan Berginc

direktor/strokovni vodja

Dane Jovanović

gozdar-sekač/monter

Željko Čerović

električar/monter